Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009

ΑΡΗΣ...ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΥΠΟ


Εαν θα επρεπε να πω καποια πραγματα για μια αθλητικη ομαδα αυτη θα ηταν ο ΑΡΗΣ θεσσαλονικης ,μια ομαδα και μια διοικηση που τα τελευταια χρονια προσπαθει με αξιοπρεπεια, με υπερηφανεια αλλα και χωρις να σκυβει την μεση προκειμενου να αντληση κρατικα κονδυλια να οδηγησει αλλα και να παραδειγματισει εαν μπορεσει και αλλες ομαδες ( πραγμα πολυ δυσκολο) για τον τροπο με τον οποιο πρεπει να φερονται οταν εχουν απεναντι τους τα αθηναικα κεντρα αποφασεων.

Υπερτατη στιγμη αλλα και τεραστιο δειγμα υπερηφανειας η χρονια που επεσε στην β' εθνικη αλλα και το γεγονος οτι τα μονα πραγματα που διεκδικησε ( αρθρο 44) το εκανε παντα με αρχη τον σεβασμο προς τους νομους του κρατους....μακαρι να το εκαναν και αλλες ομαδες και οχι οπως στην περιπτωση της ΑΕΚ που στο δικαστηριο για το αρθρο 44 ο δημοσιος κατηγορος εχασε τον δρομο..... και επισης δεν ειναι τυχαιο που πολλοι διαιτητες που εχουν παιξει τον ΑΡΗ εχουν παραπεφθει!!

Συγχαρητηρια λοιπον σε ολους τους.... ( παικτες, διοικηση αλλα και φιλαθλους) και τους ευχομαι να συνεχισουν ετσι!!! ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ.


Υ.Σ. Και μην βιαστουν μερικοι να με χαρακτηρισουν Αρειανο....