Κυριακή 22 Μαΐου 2011

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ..... ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ.....ΑΓΝΩΣΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ!!!


Είναι απίστευτο που ακόμη και αυτήν την ύστατη ώρα της καταστροφής του κράτους η πλειονότητα του δημοσίου ( δημόσιοι υπάλληλοι και πολιτικοί ) να μην έχουν αντιληφθεί την κρισιμότητά της κατάστασής και έτσι να συνεχίζουν να αφαιμαζουν το άμοιρο κράτος ...δηλ. όλους εμας στον ιδιωτικό τομέα , που η μείωση των μισθών μας , οι άθλιες συνθήκες εργασίας , οι καθημερινές απολύσεις , αλλά και πάνω απο όλα η καθημερινή ανασφάλεια , δημιουργούν ένα τοξικό περιβάλλον μέσα στο οποίο είμαστε υποχρεωμένοι να ζούμε , και μάλιστα επί δεκαετίες τώρα.
Σαν να μην έφταναν λοιπόν όλα αυτά ,έχουμε και τα παιγνίδια των απανταχού οικονομικών κορακιών εγχωρίων και ξενών, ετοιμάζοντας μας μια μεγαλοπρεπή κηδεία οπού όλοι εμείς οι υπάλληλοι του ιδιωτικού τομέα , δεν θα γνωρίζουμε καν τους λόγους του θανάτου μας , αφού πάντα ήμασταν συνεπείς στις υποχρεώσεις μας και μάλιστα το χειρότερο .....δεν τα φάγαμε μαζί!!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ  ΟΜΩΣ , ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ,ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΧΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΙΟΥ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΛΑΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΞΕΧΕΙΛΙΣΗ ΤΟΤΕ ....ΟΥΕ ΚΑΙ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΑΣ!!!!!