Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ....ΜΥΑΛΟ!!!!

Πως να χαρακτηρίσω μωρέ αυτό το φαινόμενο.... δηλ. απο την μια να σε βιάζουν και να σε εξευτελίζουν και επειδή απλά σε ρωτάνε ποια στάση σε βολεύει για τον βιασμό , να είναι όλα καλά για 'σένα...
Παρακολουθώντας τα τελευταία γεγονότα , το πρώτο πράγμα που μου έρχεται πρόχειρα στο μυαλό είναι το .... καλά να πάθουμε!! γιατί τι άλλο πρέπει να σκεφτώ για τον απίστευτο πλέον λαό μας , που προκειμένου να βολέψουν τον εαυτούλη τους εδώ και τόσες δεκαετίες ψηφίζουν για βουλευτές ανθρώπους που αποδεδειγμένα πλέον η διαφθορά είναι συνώνυμο των ονομάτων τους..., και βεβαία όσο το βόλεμα ήταν σε καλό δρόμο ,αυτό δεν τους ενοχλούσε καθόλου... μόλις όμως η μπόχα απο την σαπίλα έφτασε και στο σπίτι τους τότε κατάλαβαν ( αν κατάλαβαν) ότι κάτι δεν πήγαινε καλά , και έτσι άρχισαν τις σπασμωδικές κινήσεις δηλ. συγκεντρώσεις, πορείες, συλλαλητήρια , και ότι άλλο κάνει ο πνιγμένος που πιάνεται απο τα μαλλιά!!
Τώρα αγαπητέ μου λαέ είναι αργά ...και δεν είναι αργά επειδή πτωχευσαμε ,άλλα είναι αργά διότι ακόμη και τώρα έχουμε την ίδια νοοτροπία με το 'χθες, δηλ. να φωνάζουν πρώτοι οι βολεμένοι του συστήματος προκειμένου να μην χάσουν τίποτε απο τα παράλογα προνόμια τους που οι περισσότεροι τα πήραν συμμετέχοντας σε ένα βρώμικο αλισβερίσι με τους βουλευτές τους λες και οι τελευταίοι όποτε τα έδιναν τα έδιναν απο την τσέπη τους!!!
Δεν ξέρω άλλα νοιώθω τεράστια λύπη .....και εύχομαι ένα πράγμα μόνο ...ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΚΑΝΕ ΠΑΝΤΑ!!!!