Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΜΟΥ ΑΡΘΡΟ .....ΠΙΟ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ....ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!!




Αυτό λοιπόν είναι ένα ερώτημα που προφανώς έχει πολλές απαντήσεις και αυτό γιατί ο καθένας απαντάει σύμφωνα με τα δικά του βιώματα , για μένα πάντως και οι δυο φταίνε ακριβώς το ίδιο και εάν ενδεχομένως υπάρχουν κάποιες διαφορές αυτές είναι τόσο μικρές που δεν είναι άξιες λόγου!!
Άωρα βεβαία κάποιοι απο εσάς θ' αναρωτιέστε σε ποιους αναφέρομαι , άλλα όσοι με παρακολουθηθείτε στενά θ' έχετε ήδη καταλάβει ότι αναφέρομαι στους Πολιτικούς απο την μια και στουςΔημοσίους λειτουργούς- υπαλλήλους απο την άλλη, ενώ πάντα υπάρχει και στους δυο η βοήθεια απο τους μόνιμα διαπλεκόμενους ....Έκδοτες και Δημοσιογράφους!!!
Αυτή η σύμπραξη λοιπόν αποτελεί για μένα τον ακρογωνιαίο λίθο του οικοδομήματος της διαφθοράς και της συνολικής απαξίας και κατάντιας που περιήλθε το κράτος.
Είναι πολλά χρόνια τώρα ,σχεδόν απο το 1981 που άρχισαν οι επιτήδειοι Πολιτικοί να υφαίνουν το δίχτυ της ιδιότυπης αυτής ..Δημοκρατίας όπου προσπάθησαν και κατάφεραν τελικά να δημιουργήσουν ένα κράτος υπεράριθμων, άχρηστων και καταναλωτικών Δημοσίων υπαλλήλων ,με απεριόριστα δικαιώματα και παροχές ,και με καθόλου σχεδόν υποχρεώσεις.
Το αποτέλεσμα λοιπόν ήταν να δημιουργήσουμε ένα Κράτος που αφαιμαζε τον άναρχα αναπτυσσόμενο Ιδιωτικό τομέα ενώ την ίδια στιγμή κατασπαταλούσε ασύστολα τα Ευρωπαϊκά κονδύλια που προορίζονταν για την ανάπτυξη της χώρας ,δημιουργώντας έτσι μια πρωτότυπη παγκόσμια επιτυχία να αμείβεται ο Δημόσιος τομέας πολύ υψηλότερα απο τον Ιδιωτικό,....και σαν να μην έφταναν όλα αυτά γινόμασταν όλοι εμείς κάθε μέρα μάρτυρες μιας συνεχούς διάλυσης του πρωτογενούς Αγροτικού και Τουριστικού τομέα ,με αποτέλεσμα να καταφέρουν πλέον την μεταλαξη του Ελληνα... απο έναν εργατικό άνθρωπο, σε έναν τυχοδιώκτη, άχρηστο, καταναλωτή επωνύμων ξένων προϊόντων προσπαθώντας έτσι να γεμιση το κενό της απόλυτης μιζέριας και ματαιοδοξίας του!!
Ξέρω ότι ίσως σε πολλούς απο εσάς να φαίνεται αρκετά σκληρή η κριτική που ασκώ ...αλλά είναι δυνατόν ρε παιδιά στα διάφορα γκάλοπ να προτιμούμε πάλι τον δικομματισμό;;;είναι μωρέ δυνατόν;;!!
Θ' επανέλθω γιατί έχω πολλά ακόμη να πω , μήπως και μερικοί απο εμας βάλουμε μυαλό και ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο μας , ούτως ώστε να καταλάβουμε ότι όταν λέμε Κράτος δεν εννοούμε τίποτε περισσότερο ...παρά τους ίδιους τους εαυτούς μας.....!!